Tелефон: 0888 830 066

Вечер на палатки в Младежко

Оцеляване, Лагеруване, Въжен тролей

Предстоящи събития:
Организатор: Зелена Странджа
Тръгване от Паркинга на магазин Била до автогара Запад в гр. Бургас в 18.00 ч.
Преход: 2
Трудност: ниска Такса за участие: вижте в описанието
Вечер на палатки в Младежко
На първи юни откриваме сезона на палатките в Странджа. Елате да изкараме една нощ на открито, далече от града, под звуците на гората и на реката. Тръгваме в петък в 18.00 часа от Билата до Трапезица за село Младежко. Ще си устроим лагер, ще си запалим огън, ще играем игри и сами ще си приготвим вечерята. Ще опънем въжен тролей и ще се движим по него. На следващия ден - събота, след като закусим и съберем лагера, ще се позабавляваме още на тролея и в 11.00 ч. ще се отправим по екопътеката към изворите на река Младежка. Преходът е кратък и около 13.00 часа ще отпътуваме за Бургас. Който иска, може да се присъедини към нас и в събота! Предлагаме двуместни палатки срещу 5 лв. наем, както и постелки. Всеки трябва да има свой спален чувал и челник/фенерче! Можем да осигурим транспорт най-много на 10 човека срещу такса от 10 лв.
Преди или след похода може да си купите спортна тениска "Тур Странджа" на стойност 20 лв., пътеводител на Тур Странджа за 15 лв., туристическо канче "Зелена Странджа" за 20 лв., спортен бъф/бандана "Зелена Странджа" - 10 лв., значка "АЗ ХОДЯ на походи със Зелена Странджа" - 3лв.

Екипировка

- Спален чувал; - Шалте; - Палатка; - Топли дрехи за вечерта; - Челник/фенер; - Храна за вечеря и закуска;

Цена

Таксата е 10 лв. за възрастните. Децата не заплащат такса, но трябва да бъдат с възрастен придружител. Таксата включва водач, движение по въжен тролей, участие в други спортни игри - стрелба с лък, ходене по въже, сувенир. Такса за наем на двуместна палатка - 5 лв.
*По време на всеки поход получавате талон за участие. Събирайте талоните за подаръци!
- тениска, канче на Зелена Странджа, спортен бъф /бандана/ или ваучер за поход - 10 талона;
- значка АЗ ХОДЯ на Походи със Зелена Странджа - 3 талона

Необходими документи

Лични документи; На място се попълва декларация за освобождаване от отговорност.
.