img
img
Tелефон: 0888 830 066

За нас

Зелена Странджа е сдружение с нестопанска цел, осъществяващо дейност в обществена полза. Сдружението e учредено през 2007 година в град Малко Търново.

Зелена Странджа е туроператор, вписан в регистъра към Министерство на туризма под номер PK-01-8258.

Всичко, което правим в Зелена Странджа, може да се обобщи с три думи: ДВИЖЕНИЕ, ПРИРОДА, ОБРАЗОВАНИЕ Установихме, че тези неща идеално се допълват помежду си.

За цялостната си дейност Зелена Странджа НЕ РАЗЧИТА на финансиране под формата на субсидии или проекти! За нас е важно хората да ценят това, което правим и да участват в дейностите доброволно. Стараем се да предлагаме услуги с високо качество, атрактивност и разнообразие.

Печалбата от приходите от стопанска дейност се използва за разработване на нови маршрути, поддържане и популяризиране на забележителности в Странджа, образователни дейности и екологично възпитание, еко кампании и доброволчески акции.

Участвайки в дейността на Зелена Странджа хората стават по-здрави, щастливи и знаещи, а също допринасят за опазване на околната среда и Странджа.

 

Ако не можете да се включите пряко в дейността на Зелена Странджа, но желаете да помогнете лично за осъществяване на нашите екологични и образователни кампании, направете ДАРЕНИЕ по нашата банкова сметка:

СДРУЖЕНИЕ ЗЕЛЕНА СТРАНДЖА

IBAN: BG50STSA93000027697637

BIC/SWIFT : STSABGSF

 

БЛАГОДАРИМ ВИ!


Файлове за изтегляне:

- Устав на ЗЕЛЕНА СТРАНДЖА