img
img
Tелефон: 0888 830 066

Една година по-късно

Една година по-късно….

Така е, измина една година, откакто и аз съм с вас сред природата на походите на Зелена Странджа. Преди това без да се замисля все казвах, че като стане Катя на 5г, ще пробваме с нея да ходим на поход…Все не ми излизат от ума и думите на един приятел: „Като стане Катя на 5, ще тръгнеш с хората на походи и всички ще ти се радват, защото си една такава ухилена…“

Ще кажеш, че Някой го е чул или пък мен…. Докато една сутрин животът ти се преобръща, а след това като се окопитиш и вече нищо не е същото….и ето ме вече година на всеки поход до Владо с вас, приятели.

И какво стана – толкова ми е хубаво! Така свикнах, чак се чудя как съм живяла преди!

Аз много обичам да съм сред хора! Оказа се, че още повече обичам да съм с много хора заедно сред природата! Обичам да си говорим, докато вървим, да се смеем, да споделяме! Всеки човек е една малка вселена и е безценно да се докосваш до толкова светове!

Обичам да си помагаме, когато има паднало дърво, река или каквото препятствие маршрутът предложи. Обичам да пътуваме заедно, да спираме, за да пием вода /по команда на ВладоJ/ . Обичам да вървим без пътека, да ни брули вятъра, а как ми беше хубаво като бяхме заедно под дъжда!

Всякак ми е хубаво и от вторник едва ме сдържа до събота.

През това време се разделихме с хора, които много обичахме, но всеки си има свой път. За това пък срещнахме нови приятели, на които знаем, че можем да разчитаме и това също е безценно. Заедно продължаваме напред и сме пълни с идеи, хъс и желание да ви водим по нови места из чудната ни България, замисляме нови приключения и ще търсим нови още нови маршрути!

Най-хубавото предстои!

Само всички да сме здрави!

 

Август, 2022 г.

Гергана Димитрова