нощувки: 0преход: 3 часатакса: 10 лв.

Поход и разходка с ЛОДКА до Маслен нос


Природа, Море
Дати
29.08.2021

Организатор - Зелена Странджа
Тръгване от - гр. Бургас, паркинга на магазин Била до автогара Запад в 8.30 часа и от паркинга до резиденция Перла в 9.30 ч.


В последната неделя на август и в края на отминаващото лято - елате отново на поход край морето в Зелена Странджа, изберете приятните емоции и движението сред природата. В неделя отиваме отново на уникално красивия Маслен нос, преминавайки покрай живописни заливи, над отвесни скали и фиорди и ще се любуваме на много панорамни гледки към морето. На любимия Миден плаж до самия Маслен нос ще имаме достатъчно време да събираме на последните слънчеви лъчи на лятото, да се къпем в прозрачната морска вода ИИИ РАЗХОДКА С ЛОДКАТА на Здравко Василев от Приморско(по желание). Маршрутът за водната разходка ще започне от кея на Мидения плаж, ще мине покрай Маслен нос и скалния феномен Сфинкса, Тюленовата пещера, залив Зигра, нос Беглик Таш и залив Света Параскева. Продължителността е около 40 минути, а цената - по 10 лв. на човек. Програма /29.08.2021 г./: 8.30 - Тръгване от гр. Бургас, паркинга на магазин Била до автогара Запад. 9.30 - Начало на похода от широкия паркинг на кръстовището за резиденция Перла и Бегликташ. 10.30 - Почивка на залив Мириус. 12.00 - Обяд, плаж на Мидения плаж (има заведение за хранене). Разходка с лодка. Разходката с лодка ще става на малки групи, а останалите, които чакат, ще имат време за плаж и бира. 15.00 - Връщане обратно към Перла. 16.00 - Отпътуване за Бургас. По маршрута НЯМА чешми! Носете си поне по 2 литра вода! ________________________________________________________________________________________________________________ Заявете своето участие като попълните регистрационната форма под събитието в сайта www.zelenastrandja.com. До 24 часа ще получите потвърждение от организаторите на посочената от Вас електронна поща. Ако не получите съобщение, може да се свържете с нас на тел. 0888830066. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Купете си спортна тениска "Тур Странджа" на стойност 20 лв., спортен бъф (кърпа/маска) или шапка с периферия за 10 лв. и помогнете по този начин за популяризирането и маркирането на многодневния маршрут през цяла Странджа - 180 км от Елхово до Ахтопол!

Екипировка

- Удобни туристически обувки или маратонки. - Малка раница. - Храна и вода за през деня. - Бански. - Фотоапарат. - Повече добро настроение.

Цена

Таксата за участие е 10 лв и включва услуги на лицензиран планински водач и сувенир за спомен. Деца до 18 г. С ПРИДРУЖИТЕЛ не заплащат такса за участие! За осигурен транспорт се доплащат по 10 лв. на човек (вкл. и децата); Може да се абонирате за всички еднодневни походи на Зелена Странджа за един месец срещу такса от 40 лв. Таксата за разходката с лодката на Здравко е 10 лв. на човек. За малки деца е безплатно.

Ще пътувам с:
осигурен от Зелена Странджа транспорт
собствен транспорт

В следващото поле посочете за колко човека е тази регистрация.
Ако е за повече от един, отбележете в допълнителните полета кои ще са останалите участници освен Вас.

Посочете желана от Вас дата:Посочете начин на плащане
Банков превод
На място

Допълнителна информацияФотогалерия към Поход и разходка с ЛОДКА до Маслен нос
Беглик Таш - нощен, 21.7.17/албум на Зелена Странджа

Беглик Таш - Устие на река Ропотамо, 3.07.2016/албум на Зелена Странджа

Назад
продукти за планина Пътеводител за еднодневни маршрути в Странджа Пътеводител за Тур Странджа Тур Странджа
календар на походите в Странджа

Последни новини

ЕЛА В СТРАНДЖА, ОСТАВИ Я ЧИСТА!

"ЕЛА В СТРАНДЖА, ОСТАВИ Я ЧИСТА!" - ФОТОКОНКУРС със страхотни награди от Зелена Странджа В разгара на...повече

Всички печелят със Зелена Странджа

Приятели, от тази седмица променяме условията за наградите. Вече няма да има томбола в края на всеки...повече

Козелът Петко от село Кондолово

Ще ви разкажа една невероятна история от преди 5 години, тази на козелът Петко от село Кондолово! След...повече

Спортни мероприятния


anketa

Времето е винаги подходящо за поход със Зелена Странджа
anketa

Нови преходи