нощувки: 0преход: 3 часатакса: вижте в описанието

С каяк по Караагач - в събота от 11.30


Спорт, Природа, Реки
Дати
08.06.2019

Организатор - Зелена Странджа
Тръгване от - Къмпинг Китен - устието на река Караагач в 11.30 часа


На 8 юни - събота ви предлагаме нова възможност за незабравими водни приключения с каяк по неописуемо красивата река Караагач. Събираща водите си от северните склонове на Босненското било на Странджа планина чрез реките Трионска, Тисовица и Орешка, Караагач е една от големите и пълноводни реки, вливащи се в Черно море. Последните няколко километра преди устието й край къмпинг Китен са плавателни и изключително приятни за разходка. Срещат се много водни костенурки и водолюбиви птици, сред които най-много са кормораните. Положителните емоции са гарантирани. Каякингът стартира от плажа на устието на река Караагач в края на къмпинг Китен. Влиза се с кола през главния вход на къмпинга, като на хората на бариерата трябва да кажете, че сте за събитието с каяци на Зелена Странджа. За да стигнете до къмпинг Китен, трябва да се отбиете от главния път на разклона за Китен и на първото кръстовище към града да завиете вдясно по тесен асфалтиран път. Каяците RTM Ocean Duo са сигурни и комфортни. Гребането с тях е удоволствие. Могат да се ползват от двама души, двама възрастни + дете или сам човек. Товароносимостта им е 220 кг. Продължителност на каякинг тура - до 3 часа. Начален час за влизане във водата на 08.06.2019 г. /събота/: 11:30 часа. Местата са ограничени, всяка група ще бъде не повече от 12 човека! Записването става единствено с попълване на формата за регистрация за събитието в сайта www.zelenastrandja.com ! До 24 часа, след потвърждение от организаторите, ще получите съобщение на посочената от Вас електронна поща. При нужда от допълнителни уточнения, ще се свържем с Вас по телефона. Цена за 1 участник: 25 лева. НЯМА ОСИГУРЕН ТРАНСПОРТ! До началната точка можете да стигнете с кола или с автобус до Китен и после пеша до къмпинга. При настъпване на неблагоприятни метеорологични условия, събитието може да бъде отменено за друга дата!

Екипировка

- Резервни дрехи и обувки за преобличане; - Храна и вода за половин ден; - Плажни принадлежности - по желание.

Цена

В цената от 25 лв. са включени: • Водач – инструктор; • Кратък инструктаж за боравене с каяк; • Каяк – „RTM”; • Каяк екипировка - гребла, спасителна жилетка; • Снимки; Деца до 8 години могат да се возят безплатно в един каяк с родителите си. Каякинг тура не е подходящ за деца под 4 години.

Необходими документи

- Лични документи; - На място се попълва декларация за освобождаване от отговорност.
В следващото поле отбележете за колко човека е тази регистрация.
Ако е за повече от един, в полето за допълнителна информация по-долу, моля, отбележете кои ще са останалите участници освен Вас.

Посочете час:


Посочете начин на плащане
Банков превод
На място

Допълнителна информация /ако регистрацията е за 2-ма и повече души, моля попълнете техните именаФотогалерия към С каяк по Караагач - в събота от 11.30
Назад
продукти за планина Пътеводител за еднодневни маршрути в Странджа Пътеводител за Тур Странджа Тур Странджа
календар на походите в Странджа

Последни новини

ЕЛА В СТРАНДЖА, ОСТАВИ Я ЧИСТА!

"ЕЛА В СТРАНДЖА, ОСТАВИ Я ЧИСТА!" - ФОТОКОНКУРС със страхотни награди от Зелена Странджа В разгара на...повече

Всички печелят със Зелена Странджа

Приятели, от тази седмица променяме условията за наградите. Вече няма да има томбола в края на всеки...повече

Козелът Петко от село Кондолово

Ще ви разкажа една невероятна история от преди 5 години, тази на козелът Петко от село Кондолово! След...повече

Спортни мероприятния


anketa

Времето е винаги подходящо за поход със Зелена Странджа
anketa

Нови преходи