нощувки: 0преход: 1:30 часатакса: вижте в описанието

С каяк в морето около къмпинг Китен


Водни преходи, уникална природа
Дати
13.08.2021

Организатор - Зелена Странджа
Тръгване от - Устието на река Караагач


НЕЗАБРАВИМО МОРСКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ + ПЛАЖ + РЕКА, невероятни гледки и чудна природа! Резултатът е много усмивки, приятни емоции и незабравими преживявания. Гарантираме ви го през цялото лято по време на нашите водни преходи с двуместен каяк. В петък /13.08/ Ви каним на морско приключение около къмпинг Китен от устието на река Караагач ЧАСОВЕ ЗА ВЛИЗАНЕ В МОРЕТО: - ПЕТЪК, 13 август - от 9.30. Запишете се през формата за регистрация в сайта. Гребе се в група от не повече от 6 каяка от устието на река Караагач покрай морския бряг или навътре в морето /ако е спокойно/. Морското приключение е около час и половина. Разполагаме с каяци RTM Ocean Duo - те са стабилни, сигурни и комфортни. Подходящи са както за начинаещи, така и за по-напреднали. Гребането с тях е удоволствие. Могат да се ползват от двама души, двама възрастни + дете или сам човек. Товароносимостта им е до 220 кг. Ако има вълни РАЗХОДКАТА НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА за малки деца. До устието на река Караагач се достига с лек автомобил по следния начин: След като завиете към град Китен, на първото кръстовище поемате надясно по тесен асфалтов път, водещ към къмпинг Китен. За вход в къмпинга се заплаща такса от 5 лв. на автомобил на бариерата. Преминава се по цялата дължина на къмпинга и в неговия южен край се намира устието на реката (и нашите каяци в уговорения час). До тук можете да стигнете и пеш по моста на главния път над река Караагач, като оставите автомобила си на паркинг след разклона за къмпинг Юг. Друг начин за придвижване е с обществен транспорт до автогарата в гр. Китен и оттам пеш около 2 км до устието на реката. *При записване на повече от един участник, запишете имената на хората в полето за допълнителна информация. *Групата е длъжна да следва посоченият от водача маршрут! *За повече информация - тел. 0893622635, Иван Янев.

Екипировка

- Резервни дрехи за преобличане. - Шапка за слънце, крем против изгаряне. - Препоръчително е да сте с дълъг панталон и блуза с дълъг ръкав, за да се предпазите от изгаряне. - Шише с вода за времето в каяка. - Ръкавици за колело - по желание. - Плажни принадлежности - по желание.

Цена

Таксата е 30 лв. на човек за разходка до 2 часа, която включва: - място в двуместен каяк RTM Ocean Duo - спасителна жилетка - инструктаж и водач-придружител Малки деца могат да се возят безплатно като трети човек по средата на каяка, стига общото тегло на хората да не надвишава 220 кг. Предлагаме преференциална цена от 25 лв. на човек за групи от 8 до 10 човека по предварително уговорен график за ваше удобство и 50 % капаро по банков път!


В следващото поле отбележете за колко човека е тази регистрация.
Ако е за повече от един, в полето за допълнителна информация по-долу, моля, отбележете кои ще са останалите участници освен Вас.

Посочете час:

9:30
Посочете начин на плащане
Банков превод
На място

Допълнителна информация /ако регистрацията е за 2-ма и повече души, моля попълнете техните именаФотогалерия към С каяк в морето около къмпинг Китен
Назад
Пътеводител за еднодневни маршрути в Странджа Пътеводител за Тур Странджа Тур Странджа
календар на походите в Странджа

Последни новини

Среща на представители от туристическия бранш от бургаска област с Министъра на туризма

На 12.01.2022 г. в Министерство на туризма се състоя среща на туристическия бранш от област бургас с новия...повече

ИСТОРИЯТА НА КОЧ 7-114 ОТ СЕЛО ВЕСЕЛИНОВО

На входа на ямболското село Веселиново се намира единствената скулптура в цял ръст на коч в България....повече

МОЯТА ЕСЕННА ГОРА СЪС ЗЕЛЕНА СТРАНДЖА - КОНКУРС ЗА ДЕТСКА РИСУНКА

В края на най-пъстрия сезон от годината "Зелена Странджа" обявява конкурс за детски рисунки на тема...повече

Спортни мероприятния


anketa

Времето е винаги подходящо за поход със Зелена Странджа
anketa

Нови преходи