Предстои инфотур GO to BURGAS и Магията на Странджа

Туроператори от браншовите организации от регион Бургас продължават подетата инициатива за популяризиране на града с цел разкриване на възможностите за целогодишен туризъм.

В периода 14.05 – 16.05.2021 г.в гр.Бургас ще се проведе Вторият професионален информационен тур за туроператори и екскурзоводи от цялата страна, ангажирани в процеса по създаване и реализация на туристически пакети. Мотото на събитието е „GO to BURGAS и Магията на Странджа“.
Сред основните акценти е откриването на 18-та туристическа борса „Вашата Ваканция” и представяне на подбрани забележителности, спортни и конгресни бази, хотели, ресторанти и заведения.

В три последователни дни участниците в тура ще разгледат актуалните атракции и проекти в региона за туризъм. Ще се запознаят с предстоящата културна програма и новите тематичните уикенди в Бургас.
Подбраните и интересни маршрути ще бъдат представени от професионалните екскурзоводи на Югоизточния Съюз на екскурзоводите „Ваня Райкова“ гр.Бургас, с които гостите ще разгледат пешеходно Бургас и ще се докоснат до мистиката на Странджа.

„Доброто ни представяне ще допринесе за популяризиране на дестинацията сред българските туристи и тези, идващи от съседните на България страни и ще утвърди началото на развит устойчив туризъм в Бургас“, споделят туроператорите.

Като съорганизатори на събитието саРегионалната структура на Сдружение на Туроператорите и Туристически Агенти „Обединение Бъдеще за туризма“, Община Бургас, Бургаска Регионална Туристическа Асоциация, Сдружение “Рафаел-инфо, култура и туризъм“, „Югоизточен Съюз на Екскурзоводите Ваня Райкова“ и Сдружение „Зелена Странджа”.

Домакини ще бъдат  Община Бургас, хотел България, Регионална библиотека „П.К.Яворов”, Исторически музей „Проф.Александър Фол”, гр.Малко Търново, сдружение „ДЗПИН Бръшлян”, с.Бръшлян, пчеларска ферма „Странджа” с.Индже войвода и замък „Влюбени във вятъра”, с.Равадиново.

+359 878 97 67 21 - Павлина Русева , член на УС СТТА „ОБТ“,СЕЙФ ТРАВЕЛ ЕООД
+359 887 88 24 84 - Яница Динева , член на СТТА „ОБТ”, ДИНИТА ТУР БЪЛГАРИЯ ЕООД
+359 899 14 56 41 - Наси Георгиева , член на СТТА „ОБТ”, ФОР А ХОЛИДЕЙ ЕООД

Пътеводител за еднодневни маршрути в Странджа Пътеводител за Тур Странджа Тур Странджа
календар на походите в Странджа

Последни новини

Конгрес на горските педагози

На 2 и 3 юни се проведе 15-ят конгрес на европейските горски педагози, организиран от Министерството на...повече

Предстои инфотур GO to BURGAS и Магията на Странджа

Туроператори от браншовите организации от регион Бургас продължават подетата инициатива за популяризиране...повече

Сътрудничество за Тур Странджа

Скъпи приятели, от края на 2017 г. сдружение "Зелена Странджа" работи усърдно по реализацията на нов,...повече

Спортни мероприятния


anketa

Времето е винаги подходящо за поход със Зелена Странджа
anketa

Нови преходи